dinsdag 14 juli 2015

We starten met Bloggen!

Zoals de meest van jullie wel weten houden wij van al onze (bijzondere) reizen een blog bij. Zo ook deze keer van onze rondreis door Yucatan, Mexico.

Voor het eerst in 20 jaar gaan we met z'n drieën op vakantie, hoe raar is dat. De afgelopen twee jaar zijn we wel met zijn vieren i.p.v. met z'n vijven op vakantie geweest, maar dit jaar gaat alleen Twan mee, de rest blijft thuis, is aan het werk of viert met vrienden vakantie.

Samen met Twan hebben we dus de rondreis opgesteld en bekeken wat we allemaal willen gaan zien en doen in Mexico. En geloof me.....dat is veel. Twan en Redmer hun grootste wens is om met Walvishaaien te zwemmen, dus jullie begrijpen dat dat hoog op de To-Do list staat. Maar ook de ruïnes, het oerwoud, snorkelen, misschien duiken en natuurlijk luieren aan het strand staan ook op het program.

We hebben 22 dagen om van dit schitterende land te genieten en alles te gaan zien en doen, dus dat moet zeker goed gaan komen. Wij hebben er enorm veel zin in en zijn hier thuis bezig met de laatste belangrijke voorbereidingen.

Zo gaat Twan volgende week op een 3-daagse cursus om zijn PADI te halen, met een beetje mazzel is morgen zijn paspoort klaar en kunnen we de ESTA verklaringen gaan aanvragen en volgende week gaat Twan ook zijn inentingen nog even halen bij de GGD. Hahahaha eigenlijk heeft alleen Twan het druk en zijn wij verder relaxed!!

Wij wensen iedereen veel leesplezier enne....laat gerust een reactie achter, vinden we leuk!!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten