donderdag 13 augustus 2015

Dag 17: We vertrekken eerder dan gepland

Dat ardko valt toch een beetje tegen. We hebben alle drie slecht geslapen, de combinatie van warmte, het geluid van de zee en overal jeuk doen een mens geen goed. De één kan daar wat beter tegen dan de ander. Ik kan wel zeggen dat de zonsopgang er mooi was om te zien :-)


Vandaag eerst maar even paps gebeld, die is vandaag 83 jaar geworden. Zij zijn ook lekker op vakantie en hebben het ook erg naar hun zin.

Door het vieze strand zouden we we vandaag naar een waterpretpark gaan. Deze was aardig aan de prijs en ook bleek dat je op het park nog het eea moest betalen.
We besloten toen om het plan om te gooien.

We zijn uitgechecked en op pad gegaan naar de baai waar de Amerikaanse het over had. Dit bleek ook een baai te zijn waar veel schildpadden zwommen. Dit was echt geweldig. Je was ongeveer verplicht om een gids te huren dus in een groep van 8 zijn we het water in gegaan om te snorkelen.

Man wat zwommen hier veel grote schildpadden rond.
De schildpadden waren alle toeristen wel gewend en bleven op hun gemak grazen van het zeegras. (ze kunnen beter overschakelen op zeewier, daar is veel meer van).
Echt een superervaring.....


Daarna zijn we verder gereden naar ons volgende hotel: HET HARDROCK HOTEL RIVIERA MAYA. We mochten in eerste instantie het park niet op omdat we nog niet geboekt hadden, maar we hadden de WIFI van het hotel nodig om de boeking te kunnen maken. Uiteindelijk is het wel gelukt en zijn we binnen met de all-inclusive bandjes om.


Hard Rock Rivièra Maya is een groot resort dat in 2 gedeeltes is opgedeeld. Als eerste HR-Haciënda voor alle leeftijden en als tweede HR-Heaven voor 18 jaar en ouder.
Wij hadden 2 geweldige kamers op het Haciënda gedeelte. Onze kamer had een bubbelbad naast de 2 bedden staan. 


De kamer van Twan had dit niet, deze kamer was echt bizar!! In de kamer van Twan stond 1 kingsize bed en liep er een trap naar het dakterras met daarop een eigen, privé jacuzzi, twee ligstoelen en een tafel met stoelen.
We vielen van de ene verbazing en de andere en liepen bijna te huppelen!!

We hebben genoten van alles wat het HardRock te bieden heeft, de restaurants, het zwembad, de cocktails en tot in de late uurtjes van de hottub op het dakterras!!


1 opmerking:

  1. Yeahhhhhhh Hardrock hotel. Wat fijn dat de glazen uitverkocht waren!! Nu moet je nog een keer terug. Zal vast geen probleem voor je zijn. Geef mij die kamer van Twan maar

    BeantwoordenVerwijderen